Dakgoten Service

Dakgoten Service laat je doen bij ons!

Het schoonmaken van je dakgoot is essentieel voor het behoud van je huis en het voorkomen van mogelijke schade. Aan de rechterzijde 5 belangrijke redenen waarom je je dakgoten regelmatig moet laten schoonmaken:

 

Het wordt aanbevolen om je dakgoten minstens twee keer per jaar schoon te maken, meestal in de lente en de herfst. Als je bomen in de buurt van je huis hebt staan, kan het nodig zijn om ze vaker schoon te maken, omdat er dan meer bladeren en takken in de dakgoten terechtkomen. Regelmatig onderhoud van je dakgoten kan je helpen om potentiële problemen te voorkomen en je huis in goede staat te houden.

 

Interesse?

Vraag nu een offerte aan. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Een jaarlijkse reiniging uitgevoerd door onze vakmensen voorkomt u veel problemen. Hiermee bespaart u heel wat kosten doordat bijvoorbeeld uw gevel minder snel gereinigd moet worden en het houtwerk veel langer meegaat.

Voorkomen van verstopping:

Bladeren, takken, vuil en ander puin kunnen zich ophopen in de dakgoten. Als de dakgoten verstopt raken, kan het regenwater niet goed worden afgevoerd. Dit kan leiden tot overstromingen op het dak en rondom het huis.

Waterschade voorkomen:

Als de dakgoten verstopt zijn, kan het regenwater over de randen stromen en langs de buitenmuren van je huis sijpelen. Dit kan leiden tot waterschade aan de muren, het houtwerk en de fundering van je huis.

Schimmel- en rotproblemen vermijden:

Stilstaand water in de dakgoten creëert een ideale omgeving voor schimmelgroei. Schimmel kan zich verspreiden naar het dak, de muren en de binnenkant van je huis, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen en structurele schade.

Behoud van de dakgoten:

Als de dakgoten verstopt raken en het water niet goed wordt afgevoerd, kunnen ze doorhangen of beschadigd raken. Door ze regelmatig schoon te maken, verleng je de levensduur van de dakgoten en voorkom je dure reparaties.

Bescherming tegen ongedierte:

Stilstaand water in de dakgoten kan een aantrekkingspunt worden voor muggen, wespen, mieren en andere insecten. Het schoonmaken van de goten helpt dit ongedierte weg te houden van je huis.

Galerij

Voorbeelden van verstopte dakgoten en daarbij het eindresultaat

Dakgoten Service
gutter-cleaning-bay-area